Klanten

Technisch Tekstwerk is er voor iedereen die serieus omgaat met ‘schrijvende en geschreven media’. Mijn expertise ligt bij techniek en arbeidsveiligheid. En uiteraard bij taal. Veel bedrijven weten me te vinden en aan klandizie heb ik sinds 2002 nog nimmer gebrek gehad. Ik kan me zelfs veroorloven enigszins selectief te zijn en aan actieve werving hoef ik gelukkig niet te doen. Die selectiviteit moet u me maar vergeven: als ik mijn kwaliteitsstandaard (en de uwe) niet kan halen of geen tijd heb voor spoedopdrachten dan hoort u dat van me. Proberen mag echter altijd, en als een opdracht echt een kolfje naar mijn hand is dan is wat nachtwerk overkomelijk. Om uw heilige deadline te halen. Enkele klanten die ik koester zijn:

NIBHV (productie VCA-lesmateriaal en artikelen voor het vakblad Veiligheid, sinds 2004)

NOS Sport (technische coördinatie van de Olympische Spelen als Hoofd Techniek op locatie, sinds de Zomerspelen van 2004 in Athene)

Dräger Safety en Dräger Medical (in- en externe nieuwsbrieven, schrijven van alle artikelen in Dräger Nieuws Nederland, enz. sinds 2007)

ROC Midden Nederland (gastdocent en examinator voor het Creative College, afdelingen AV-techniek en Podium- en Evenemententechniek sinds 2010)

Www.deveiligheidskundige.nl (auteur/moderator van de rubriek veiligheids-ABC en VK-Stokpaard sinds de oprichting in 2016)

Uneto-VNI, de brancheorganisatie voor de installatie- en isolatiebranche (herschrijven en bewerken arbocatalogi)

Vele opleiders waar ik (arbo)technische cursussen verzorg, opleidingsmaterialen schrijf, examenopgaven voor maak. Sinds 2002.

Trafieq (persberichten, whitepapers, enz. sinds 2016)

Unlimited Snow (deelproductie en redactie van Engelstalige prospectussen, sinds 2016)

Alle bedrijven die op mij leunen voor het verzorgen van webteksten, wervende en technische publicaties, persberichten en adviezen.

Verschillende particulieren die mij hebben vertrouwd bij de redactie van sollicitatiebrieven, LinkedIn-profielen, liedteksten, gedichten, toespraken en belangrijke correspondentie.

Degenen die mij in de toekomst gaan benaderen voor nieuw serieus of frivool schrijfwerk: bij voorbaat dank!